Herstelweek Ont-Moeten

Als uitrusten en ‘goed voor jezelf zorgen’ niet meer werkt

Je hebt extra vrij genomen om uit te rusten. Ontspannen dagjes voor jezelf gepland. Met vriendinnen afgesproken en aan je collega’s gevraagd om extra werk beter te verdelen.
Toch blijft de werkdruk hoog en jij gaat steeds meer opzien tegen je werkdag. Je ligt wakker van je werk. Collega’s die uitvallen, worden niet vervangen en er moet steeds meer gebeuren in minder tijd.

Je komt te weinig toe aan de zorgtaken voor je cliënten en het contact met hen. Je bent veel te veel bezig met regeldingetjes en administratie, die stapelen zich op. Na je dienst kom je bekaf thuis. En soms ben je tussen twee diensten ook nog bezig met je werk, al is het maar in je hoofd.
Je mist de energie die je vroeger had. Je mist het plezier in je werk.

Je wilt weer gewoon lekker aan het werk

Je zou willen dat je weer opgewekt naar je werk zou gaan, met zin in je dag. Dat je gewoon je werk kon doen. Dat waarvoor je ooit gekozen hebt: zorgen voor je cliënten, aandacht voor ze hebben.

Stel je voor dat je daar de rust en de energie voor hebt. Dat je ’s morgens uitgerust wakker wordt en je door de dag heen fit genoeg voelt.
Dat je op een werkdag snel regelt wat er nodig is, maar je vooral kunt richten op wat jij leuk vindt in je werk: werken met je cliënten, contact met je collega’s.

Denk je eens in dat je thuiskomt van je werk en nog energie hebt voor wat leuks. Voor je gezin, je vrienden of je sport. En dat je dan even helemaal los bent van je werk en geniet van wat je op dat moment aan het doen bent.

Dan heb je weer de energie die je vroeger had, en weer echt plezier in je werk.

Wat investeer je?
Voor de “Herstelweek Ont-Moeten” betaal je het bedrag van € 1.997,00 ex btw all inclusive. Exclusief reiskosten.

Dat kan met Herstelweek Ont-Moeten

Met de herstelweek Ont-Moeten ben je 5 dagen helemaal uit je huidige en vertrouwde situatie op een rustige plek in Nederland of Frankrijk. In deze vijf dagen ontstaat er rust in je hoofd waardoor je meer contact maakt met je zelf. In deze vijf dagen ben je maximaal met zeven andere deelnemers om op een ontspannen manier te kijken naar jouw werksituatie. Je hebt de mogelijkheid om dagelijks gebruik te maken van een stresscoach die jou verder helpt in jouw proces. De week brengt een afwisseling tussen activiteiten die jou ontspanning geven als ook dat je gaat ontdekken wat je werk jou kan brengen. Je sluit de week af met wat voor jou nodig is ni je werk en je leven.

De Herstelweek Ont-Moeten bestaat uit de volgende elementen:

GESPREK: dagelijks vind er een gesprek plaats in de groep waarin je inzicht gaat krijgen in wat er op dat moment bij jou leeft. Deze reflectie gebruik je in jouw proces tot herstel. Daarnaast zijn er twee stresscoaches die je kunt consulteren in jouw proces. Je werkt aan je eigen herstel waarmee je wel met een aantal acties naar huis gaat.

ONTSPANNING: er zijn een tal van mogelijkheden om te ontspannen. Ook de omgeving bied je een scala van mogelijkheden. Je kunt hierbij denken aan wandelen, mindfullness in de natuur, wijnproeverij, yoga, schilderen / pottenbakken oid.

RUST: de omgeving bied je veel rust. Je krijgt de ruimte om zelf je rustmomenten in te delen. Tijdens de week zijn er momenten van reflectie, meditatie of iets wat jouw rust geeft.

Als je de herstelweek hebt gehad:

  • Ervaar je weer rust in je hoofd, waardoor je weer overzicht en regie krijgt over je leven en werk.

  • Je weet om te gaan met de druk van “moeten” die je steeds hebt gevoeld, zodat de druk je niet meer overkomt.

  • Leer je steeds beter contact te maken met jezelf en voel je je minder overlopen.

  • Ben je echt tot rust gekomen zodat je weer hebt kunnen opladen om je werk te doen vanuit je hart in plaats van hard werken.

  • Weet je welke stappen je moet zetten om je werk weer met plezier te doen.

  • Heb je weer lol in je werk, wat een opluchting!

ONT-MOETEN met onze Herstelweek van stress en burn-out

Wat investeer je?
Voor de “Herstelweek Ont-Moeten” betaal je het bedrag van € 1.997,00 ex btw all inclusive. Exclusief reiskosten.

Informatieaanvraag Herstelweek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nathalie Leenen

Als ervaringsdeskundige weet ik precies hoe je klem kan komen te zitten tussen werk en privé waarin je alle ballen in de lucht moet houden. Ik werk graag met mensen om samen de balans vinden tussen werk en privé.

Meer weten? Kijk dan mijn introductievideo over wat mij drijft of luister naar het interview met mij op New Business Radio!

Nathalie Leenen - Herstelcoach voor Stress en Burn-out

Video
Play Video