Online Training - Stress de Baas

Als uitrusten en ‘goed voor jezelf zorgen’ niet meer werkt

Je hebt extra vrij genomen om uit te rusten. Ontspannen dagjes voor jezelf gepland. Met vriendinnen afgesproken en aan je collega’s gevraagd om extra werk beter te verdelen.

Toch blijft de werkdruk hoog en jij gaat steeds meer opzien tegen je werkdag. Je ligt wakker van je werk. Collega’s die uitvallen, worden niet vervangen en er moet steeds meer gebeuren in minder tijd.

Je komt te weinig toe aan de zorgtaken voor je cliënten en het contact met hen. Je bent veel te veel bezig met regeldingetjes en administratie, die stapelen zich op. Na je dienst kom je bekaf thuis. En soms ben je tussen twee diensten ook nog bezig met je werk, al is het maar in je hoofd.

Je mist de energie die je vroeger had. Je mist het plezier in je werk.

Stress de baas met online training

Je wilt weer gewoon lekker aan het werk

Je zou willen dat je weer opgewekt naar je werk zou gaan, met zin in je dag. Dat je gewoon je werk kon doen. Dat waarvoor je ooit gekozen hebt: zorgen voor je cliënten, aandacht voor ze hebben.

Stel je voor dat je daar de rust en de energie voor hebt. Dat je ’s morgens uitgerust wakker wordt en je door de dag heen fit genoeg voelt.
Dat je op een werkdag snel regelt wat er nodig is, maar je vooral kunt richten op wat jij leuk vindt in je werk: werken met je cliënten, contact met je collega’s.

Denk je eens in dat je thuiskomt van je werk en nog energie hebt voor wat leuks. Voor je gezin, je vrienden of je sport. En dat je dan even helemaal los bent van je werk en geniet van wat je op dat moment aan het doen bent.

Dan heb je weer de energie die je vroeger had, en weer echt plezier in je werk.

Online cursus Stress de baas zijn

Dat kan met de onlinetraining Stress de Baas

 

De onlinetraining Stress de Baas bestaat uit vijf modules en duurt tien weken. Elke twee weken krijg je de module in je mailbox en kan je er zelfstandig aan werken. Daarnaast is er een besloten community waar je vragen kunt stellen aan de herstelcoach, maar ook ervaringen kunt uitwisselen met andere leden.

De onlinetraining ziet er als volgt uit:

INZICHT: Je krijgt inzicht in jouw stressklachten en stressbronnen, maar ook wat jou rust en ontspanning brengt; dat zijn niet voor iedereen dezelfde dingen. Daarna ga je er praktisch mee aan de slag.

ONTDEKKEN: Je krijgt oefeningen en opties waarmee je ervaart wat voor jou werkt om je te ontspannen. Slaap, eten en bewegen, blijken meer mogelijkheden te bieden dan je altijd dacht.

ERVAREN: nadat je dit alles hebt ontdekt ervaar je weer meer energie, maar ook dat je hulp kunt vragen aan collega’s of leidinggevende. Je integreert alles in je werk en schakelt hulptroepen in om alles wat voor jou werkt, toe te passen en dat vol te houden.

Als je de training hebt gehad:

  • Voel je je weer uitgerust, en je vrije dagen gebruik je om gewoon leuke dingen te doen.
  • Is de werkdruk er natuurlijk nog wel, maar je hebt er geen last meer van. Je weet hoe je ermee om kunt gaan en dat scheelt een slok op een borrel!
  • Lig je niet meer wakker van je werk. Je ligt helemaal niet meer wakker, jij wordt ontspannen en uitgerust wakker na een goede nachtrust.
  • Zorg je dat je werkdag vooral bestaat uit de taken die jou energie geven. Eindelijk weer aandacht voor je cliënten en wat zij nodig hebben!
  • Kom je na je dienst thuis met genoeg energie en zin om nog te gaan sporten, met een vriendin af te spreken of gewoon op de bank met een boek.

Heb je weer lol in je werk, wat een opluchting!

Wat investeer je?

Voor de onlinetraining “Stress de Baas” betaal je het bedrag van € 359,00 incl. btw voor de vijf modules én wekelijkse begeleiding van de herstelcoach in de besloten community Stress de Baas.