Merk jij de laatste tijd dat je steeds vaker moe bent, al weet je best dat je niet gemist kunt worden op je werk?

En ook dat je er in je werk steeds meer dingen bij krijgt waar je eigenlijk geen tijd voor hebt?

Het is de afgelopen tijd druk geweest op je werk. En het houdt nog niet op: vacatures worden niet ingevuld en er zijn zieken in het team, dus je moet met een paar collega’s al het werk gedaan krijgen. Je houdt van je werk en van je collega’s (nou ja, van de meesten) maar je hebt er niet zo veel plezier in als vroeger. Het is gewoon véél.

Het zou lekker zijn als je je ziek kon melden, een dagje. Maar dat doe je niet, want dan draaien je collega’s voor alles op. Je gaat gewoon, en maakt er het beste van. Het contact met je cliënten maakt een hoop goed.

Herken je dit ook?

    • Je bent gewoon moe. Als je thuiskomt uit je werk, heb je weinig puf om iets anders te doen en je gaat maar weer vroeg naar bed.

    • Gek genoeg slaap je lang niet altijd goed, hoe moe je ook bent.

    • Die afspraak met een vriend(in), dat etentje of gewoon een avondje met je partner op de bank: je hebt er niet eens écht zin in. En als je wel gaat, heb je er ook niet zo’n plezier in.

    • Dat komt ook doordat je constant dingen móet. In gedachten ben je bezig met alles wat je vandaag nog vergeten bent of morgen als eerste moet doen.

    • Vrije tijd voelt niet echt als vrij. Zeker op dagen met gebroken diensten, want dan ben je in de vrije uren tussen je diensten toch bezig met wat je straks nog moet doen. Je hebt nooit meer het gevoel dat je vrij bent.

Moe en prikkelbaar elke dag

Je weet het eigenlijk best: je hebt net iets te veel stress. Je trekt het nog, maar je weet ook wat er kan gebeuren als je nog een tijdje zo doorgaat. Je hebt het bij collega’s al gezien en jij bent er écht niet immuun voor: je reageert emotioneel op rare momenten, je vergeet steeds meer dingen, je maakt fouten (en dat in jouw werk!) en op een bepaald moment kún je niet meer. Soms verlang je daar zelfs stiekem naar… maar het is níet leuk als het je overkomt. Je kunt er maanden, zelfs jaren zoet mee zijn.

Peil hier gratis jouw spanningsklachten

En jij kunt het nú nog voorkomen. Ik kan je daarbij helpen, zoals ik al heel veel mensen geholpen heb. Doordat ik zo veel mensen heb helpen herstellen van zware stress en burn-out, weet ik ook wanneer je eigenlijk moet ingrijpen om dat te voorkomen.

Nu.

GRATIS STRESSTEST

Peil hier jouw stressklachten!

ONLINE TRAINING

STRESS DE BAAS!

HERSTELCOACHING

Liever persoonlijke begeleiding?

HERSTELWEEK

ONT-MOETEN in Nederland en Frankrijk

Nathalie Leenen

Als ervaringsdeskundige weet ik precies hoe je klem kan komen te zitten tussen werk en privé waarin je alle ballen in de lucht moet houden. Ik werk graag met mensen om samen de balans vinden tussen werk en privé.

Meer weten? Kijk dan mijn introductievideo over wat mij drijft of luister naar het interview met mij op New Business Radio!

Nathalie Leenen - Herstelcoach voor Stress en Burn-out

Video
Play Video