ONLINE TRAINING - STRESS DE BAAS

Voorkom grootschalig uitval en help je medewerkers preventief

Je hoeft niet te wachten tot je medewerkers uitvallen door stress

Als je nog even wacht, vallen ze echt uit, al die medewerkers die op omvallen staan. Je ziet de stress oplopen. Maar tot het moment dat ze zich daadwerkelijk ziek melden, heb je weinig middelen. Gesprekken met de medewerkers en met leidinggevenden halen niet genoeg uit.

Dat is super frustrerend! Jij ziet natuurlijk allang dat je zo je verzuimtargets niet gaat halen. Maar veel erger vind je het om op je handen te moeten zitten totdat er weer iemand echt kopje onder gaat… ten koste van henzelf, van hun collega’s en van de cliënten.

Het zou zo fijn zijn als je wél iets kon doen

Hoe zou het voor je zijn als je nú zou kunnen ingrijpen? Als je op tijd iets zou kunnen doen? Je wilt ze zo graag helpen. Als mensen nou eens zelf hun stress zouden herkennen, en nog in hun werk toch die rust en ontspanning zouden pakken die ze zo nodig hebben?

Dan zouden ze niet uitvallen. Fijn voor jouw cijfers, nog fijner voor je gemoedsrust. En voor hun collega’s en de cliënten natuurlijk.

Werkgevers met burn-out of stressklachten online helpen

Dat kan! Je kunt de onlinetraining Stress de Baas inzetten

De begeleide onlinetraining Stress de Baas helpt je medewerkers om hun stress te verlichten als het nog niet te laat is. Je kunt er individuele medewerkers voor aanmelden, maar ook een heel team of afdeling.

De training bestaat uit vijf modules en duurt tien weken. De herstelcoach begeleidt het proces online, in de community. Elke twee weken krijgt de deelnemer de module in zijn mailbox en kan er zelfstandig mee aan de slag. Daarnaast is er een besloten community waar de deelnemers vragen kunnen stellen aan de herstelcoach, maar ook ervaringen kunnen uitwisselen.

In de onlinetraining krijgen deelnemers inzicht in hun eigen stressklachten en stressbronnen. Ze krijgen oefeningen waarin ze een scala aan mogelijkheden ontdekken om rust en ontspanning te vinden, zodat ze kunnen kiezen wat bij hen past en werkt. En ze ervaren hoe ze dat in hun leven en werk kunnen integreren om niet alleen een nieuwe balans te vinden maar ook te houden.

Na tien weken zijn medewerkers hun stress de baas:

De uitval is gepareerd, je ziet dat de medewerkers weer tot rust komen en een nieuwe balans vinden in hun werk. Jij hebt op tijd ingegrepen! En niet alleen de medewerker heeft meer rust, maar dat straalt af op het hele team.

Je voelt je opgelucht. Zelfs het halen van je verzuimdoelen komt weer dichterbij. En vooral: door jouw adequate handelen zijn er medewerkers níet thuis komen te zitten en zie je dat ze weer beter in hun vel zitten. Zonder langdurig hersteltraject, gewoon op de werkplek. Geen extra druk op het team, en de zorg voor de cliënten gaat gewoon door.

Na burn-out en stress weer aan het werk gaan
staffelkorting_nl

Wat investeer je?

Voor de onlinetraining Stress de Baas betaal je het bedrag van € 297,00 ex btw per persoon voor de vijf modules én wekelijkse begeleiding van de herstelcoach in de besloten community Stress de Baas.

Wanneer preventie voor jou hoog in het vaandel staat dan is er een mogelijkheid tot staffelkorting voor jouw werknemers binnen jouw organisatie.

Gesprek aanvragen

Je merkt binnen jouw organisatie dat medewerkers steeds meer druk ervaren. Je hoort vaak de signalen van de managers dat er veel op het bordje van de medewerkers ligt. Je wilt écht voorkomen dat ze uitvallen. De online-training kan daar een bijdrage aan leveren. Maar het kan zijn dat je graag het hele team wilt helpen, of je wilt graag de online-training stress de baas in een andere vorm. Er zijn meerdere mogelijkheden.

Wil je dat ik meedenk om de online-training een succes te laten zijn in jouw organisatie? Ik help je er graag mee.

Boek dan een adviesgesprek van 45 minuten via Zoom of bij jou op locatie (binnen een straal van 30 km vanaf Gorinchem). Iedere week plan ik 5 gratis adviesgesprekken in.

Vul het onderstaande formulier in en schets kort even wat je wensen zijn bij de toelichting. Na ontvangst krijg je toegang tot mijn agenda én een link voor Zoom. In 45 minuten kijken we samen naar jouw situatie.

Laten we elkaar ontmoeten!

Nathalie Leenen
Herstelcoach voor stress & burn-out

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.