Wie is Nathalie Leenen?

In mijn werkverleden heb ik veel ervaring opgedaan in de zorg en het onderwijs en ben ik altijd bezig geweest om mensen te leren weer grip op hun leven te krijgen. Ook privé heb ik aan den lijve ondervonden wat de gevolgen van stress en burn-out kunnen zijn.

In 2020 besloot ik mijn ervaring te bundelen in een programma en ben ik gestart als zelfstandig Herstelcoach Stress- en Burn-out. Met dit zorgvuldig samengestelde programma coach ik mensen die klem zijn komen te zitten tussen werk en privé en alle ballen in de luchten moeten houden.

Verder heb ik vanuit mijn ervaring de training "Hoe verminder je de werkdruk op je werknemers?" ontwikkeld om zo managers en leidinggevenden in de sector Zorg & Welzijn handvatten te geven om niet alleen hun stress, maar ook die van de werknemers te verlichten. Niet langer meer de ad hoc 'oplossingen' die vaak ten koste gaan van je medewerkers, maar structurele langetermijnoplossingen.

Wil je meer over mij weten? Bekijk dan mijn introductievideo over wat mij drijft of luister naar het interview met mij op New Business Radio!