Gratis werkdrukmeting

Als leidinggevende is het van belang om vroegtijdig de signalen van stress en hoge werkdruk te herkennen bij je teamleden. Hoe staat het met de werkdruk van jouw mensen in het team?

Stel jezelf deze vragen: Is er voldoende tijd voor de uitvoering van het werk? Weten jouw mensen wat er van hen verwacht wordt? Is er heldere communicatie tussen de teamleden en ook tussen jou als leidinggevende en de teamleden?

Zou je willen weten hoe jouw team de stress en werkdruk ervaart op dit moment? Vul dan de gratis Werkdrukmeting in! Klik op de onderstaande button en ontvang het resultaat in je mailbox. Je ontvangt bovendien een uitnodiging om direct een afspraak met mij te plannen, om de situatie bij jou op de werkvloer te bespreken. Tijdens dit vrijblijvende gesprek bied ik je drie gouden tips die je direct kunt toepassen.

De stress & werkdrukmeting

De meting wordt gehouden op basis van een aantal open vragen en een aantal schaalvragen. Op basis van jouw antwoorden geeft dit een beeld van hoe groot de stress- en werkdruk binnen jouw team is.

Nadat je alle vragen hebt beantwoord, ontvang je het resultaat in je mailbox én ontvang je de uitnodiging om een afspraak in te plannen voor een adviesgesprek.

Hieronder vind je de vragen met betrekking tot de stress- en werkdruk van jouw team!

0 (heel weinig)12345678910 (extreem)
0 (heel weinig)12345678910 (extreem)
Wat zijn volgens jou de oorzaken van deze stress & werkdruk? Klik alle oorzaken aan die voor jou van toepassing zijn.(Vereist)
0 (heel slecht)12345678910 (geweldig)
0 (heel slecht)12345678910 (geweldig)